Sprid nyheten om vårt nya årsmedlemskap!

Tala om eller skicka information om vårt nya årsmedlemskap för 5 800 kr till släkt, vänner och bekanta och då särskilt till dem som bor i Åkersberga och angränsande kommuner. Du kan också dela erbjudandet på klubbens Facebook-sida, klicka här. När du tipsat någon så maila till nymedlem@akersbergagk.se och ange “Tipsare” i ärende-raden och lämna ditt golf-id och namn så är du med i utlottningen av 10 paket med två vardagsgreenfecheckar. Dock senast den 1 oktober!

Välkommen till Måndagsverkstaden den 12 september!

I den satsning på att utveckla klubben och värna om vår framtid som självständig klubb vi nu gör behövs ideella insatser av de medlemmar som vill bidra med det. Det finns mycket som behöver göras men som vi inte har personella resurser till.

Arbetsuppgifterna kan vara av skiftande karaktär, alltifrån underhållsarbete på juniorhuset till att ringa upp blivande medlemmar. Syftet är att öka möjligheterna till medlemsinsatser och även att organisera dessa effektivare. Tanken är att en del av arbetet görs vissa måndagar – därav beteckningen – och under kvällen bjuder klubben på smörgås/hamburgare eller annan matbit och uppgifter fördelas till enskilda eller grupper av de närvarande. Samling kl 18.00 och hemgång vid ca 21.00.

Premiär för Måndagsverkstaden är måndagen den 12 september kl 18.00 – ca 21.00. Anmäl dig till kansli@akersbergagk.se eller ring 08-540 691 70 senast kl 12.00 på måndag och skriv gärna “Anmälan Måndagsverkstaden” i ärenderaden.

Nästa verkstad äger rum den 26 september 2016. Hör av dig på samma sätt om du redan nu vill anmäla dig för att göra insatser framöver men inte kommer på premiären. Berätta då vad du helst vill arbeta med; banarbete, administration, medlemsvärvning, hantverk eller annat. En del uppgifter kan behöva göras på andra tider och annan plats och vi kommer att förmedla dessa till dem som anmält sig till Måndagsverkstaden.

Och välkommen med förslag på vad du tycker vi kan göra för att göra vår klubb och bana ännu bättre! Maila gärna till kansli@akersbergagk.se.

Med bästa hälsningar

Christopher Friis
Ordf Åkersberga Golfklubb

PS Måndagsverkstadens ledning består f n av Christopher Friis (tillförordnad verkmästare), SvenErik Carlström, Johan Dagerhamn, Ulla Sandberg och Roger Nilsson. Vi behöver några administrativt skickliga till gruppen. Vill du vara med så kontakta med mig omgående: 0705-490 479 / chrfri@me.com DS