Hej Golfers,

Det närmar sig ! Snart så är det dags igen.

Vi börjar med ett uppstartsmöte onsdag den 28 mars kl 18:30 i klubbhuset. OK bjuder på kaffe och kanelbulle. Nya krögaren Johan har lovat nybakade bullar.

Förhandlingar pågår när det gäller våra middagar. Det blir spännande att se vad det innebär med ny krögare och nyrenoverad restaurang.

Spelavgiften för hela säsongen kommer att vara oförändrad 500 kr. Det gäller alla kategorier av medlemmar. Priset per gång var i fjol 130 kr för middag och priser (bollar till de främsta + längst o närmast i A- och B-klass) Vi får se om det räcker i år. Jag återkommer med info om inbetalningen av spelavgiften

Förslag till spelprogram och matchspel kommer att presenteras. Fundera på vad som vi kan göra roligare och bättre.

Övriga punkter till diskussion
– Höstresan
– Spel på Sigtuna och Husby/Österhaninge

Sprid ordet om Onsdagsklubben till andra medlemmar.

Varmt välkomna.

Uffe                    Bosse                 Björn