Den 20 mars hade vi uppstartsmöte för seniorgolfen. Glädjande stor uppslutning. Konferenssalen blev överfull efter att vi fikat som allra första gästerna i den nyrenoverade restaurangen.

Claes informerade om hur klubben utvecklats under senaste året, vilket lett till att vi utsetts till Sthlms läns bästa klubb 2017. Han lyfte fram betydelsen av vårt seniorspel, med rekord många deltagare varje tisdag.

Vi planera att inleda seniorgolfen den 24 april med Texas Scramble om nu våren med värme kommer snabbt. Annars siktar vi på den 8 maj då seriespelet inleds. Ni som önskar vara med i seriespelet betala in anmälningsavgiften 300 kr. så snart som möjligt gärna senast den sista mars, så att vi i seniorkommittén kan sätta ihop start- och resultatlistor.

Ni som önskar vara med i det trevliga matchspelet måste ha inbetalat 150 kr. senast den sista april.

Nu håller vi alla tummarna för att snön ska smälta och värmen komma

Välkomna till 2018 års seniorgolfspel!

Jan Almqvist