Bästa seniorgolfare!

Tror det eller ej men nu är det inte långt kvar på den underbara golfsäsongen här i Sverige. Några har lyckan att fara till varmare klimat i vinter för fortsatt golfspel. Andra får nöja sig med att slå bollar i golftält eller frysa på vår fina bana, tills frosten sätter stopp.  Men ännu har vi förhoppningsvis flera fina golfrundor framför oss.

Seniorspelet avslutas traditionsenligt med en Texas Scramble nu på tisdag den 25. Klockan 09:00 är det kanonstart och vi avsluta med en gemensam lunch med prisutdelningar. Vi ska fira de bästa över hela säsongen i varje klass, matchspelets vinnare, höstens lirare och bästa lagen i scramble tävlingen. Vi kommer ha en information vid 08:40 tiden så kom i tid! Ni som stannar på lunchen kommer få en lunchkupong när ni anmäler er. En i varje lag kommer få ansvar för att tydligt skriva scorekortet och räkna ihop nettoresultatet, se till att kortet är signerat av medspelare och är korrekt ifyllt. Om alla gör så kommer det att gå mkt smidigare att få fram de vinnande lagen och vi behöver inte sitta och vänta på prisutdelningen.

Texas scramble I ett fyrmannalag ska varje spelares utslag väljas minst fyra gånger och i tremannalag minst fem gånger.Under spelet väljer laget ut den bäst placerade bollen och slår därefter på varsin boll från denna plats tills bollen slutligen (förhoppningsvis) är i hål. Ett scorekorts lägesförbättring gäller efter att ni markerat bollen med en pegg eller dylikt.

Eftersom vi tror på fortsatt fint golfväder kommer vi ha ytterligare en tisdagsgolf. Den 2 oktober spelar vi en poängbogey tävling. För att få snabbare spel så plockar vi upp bollen när poängen är slut beroende på sitt handikapp. Även här gäller det att ni för korten noggrant och snyggt så vi kan få fram en prislista snabbt.

Väl mött nästa tisdag!

Jan A