Vinterträningen är i full gång på Ullna Indoor!

Att hålla igång svingen under vinterhalvåret är något som vi tränare varmt rekommenderar oavsett om du spelat många år eller är nybörjare.  Dessutom är Ullna Indoor ett trevligt ställe att träffa andra golfare.  Du kanske ska åka på en golfresa utomlands under vintern och vill vara förberedd innan avresan eller vill du utveckla din teknik under vintern och komma bättre rustad inför nästa säsong här hemma?

Det finns möjlighet att ta privatlektioner eller träning tillsammans med andra som gruppträning eller seniorträning – Vad passar dig?

Privatlektioner bokas direkt med respektive tränare Eva eller Jakob.

Eva Hultgren                                                                                    Jakob Berlin
08-540 690 46                                                                                0736-277089
eva.hultgren@akersbergagk.se                                                 jakob.berlin@pgasweden.com

Kontakta Eva om du är intresserad av gruppträning eller seniorträning.

Gruppträningen som är nivåindelad baserat på handicap äger rum på kvällstid onsdagar respektive eftermiddagstid söndagar. Det finns ett fåtal platser kvar på gruppträning period 3 som startar onsdag 20/2 respektive söndag 10/3.

Seniorträningen som är öppen för dig som är född 1958 eller tidigare äger rum dagtid, måndagar kl. 10.00 eller onsdagar kl. 14.00. Det finns platser kvar under period 3 som startar måndag 18/2 respektive onsdag 20/2.

Mer information hittar du här:

www.akersbergagk.se/greencard1/#vintertraning

Välkommen!