Sverige har 450 st golfklubbar och 450 st klubbchefer som alla verkar för att utveckla golfsporten och sin egen golfklubb.

Branschföreningen GAF (Golfadministratörernas förening) utser årligen den klubbchef som lyckats bäst under året enligt nedanstående kriterier genom priset ”Club Manager of the Year”.

Nomineringskriterier:
Kandidatens genomförda aktiviteter senaste året på sin golfanläggning som exempelvis resulterat i: ökning av medlemmar, höjning omsättning/intäkter, omfattande renovering/banutveckling, utveckling av klubbhus, katastrofhantering på ett bra sätt eller implementerat nya program på anläggningen. Med sitt ledarskap på anläggning utvecklat mer än ett område, skapat ett byggt en stabil grund för anläggningens framtid.

Vår klubbchef Claes är en av fem slutnominerade till utmärkelsen ”Club Manager of the Year 2019”. Claes var en av fem slutnominerade även 2017, men föll då på målsnöret. Priset delas ut på Golfträffen i Halmstad 2 mars.