Nu inleds en förkortad tävlingssäsong för seniorerna på tisdagarna. From den 7 juli tävlar seniorerna i slaggolf resten av säsongen där de 7 bästa resultaten kommer att räknas ihop download soundcloud music. Sommarens respektive höstens lirare kommer också att uppmärksammas. Ett matchspel pågår. Under ”seniorgolfen” finns tävlingsbestämmelser och all övrig information

Senior kommittén har diskuterat olika alternativ för att vi ska kunna spela sällskapspel på tisdagsförmiddagarna nu när seriespelet inte är tillåtet herunterladen. Vi har landat i att använda den modell som Onsdagsklubben har.

Det innebär att den som önskar spela sänder in sin anmälan till mailadressen seniorgolf04@gmail.com senast lördag kl download xelion. 24:00 före aktuell tisdag. Första speldag är den 28 april, vilket innebär att anmälan ska sändas senast 25 april kl 24:00. Ange namn, golf-id och om du önskar tidig eller sen start audacity deutsch herunterladen. Lottning görs av senior kommittén och startlistan kommer att sändas ut via mail samt läggas in i ”min golf”. Vi kommer i möjligaste mån lotta tre bollar pictograms primary school for free. Då lottningen kommer kräva en hel del jobb kommer vi inte att kunna ta hänsyn till önskningar om sambokning, efteranmälningar och ev. återbud.

Man kommer överens om vem som är ens markör i bollen och efter rundan får man själv registrera sitt resultat i ”min golf” youtube downloader for android kostenlos herunterladen. Inbetald avgift 350 kronor är en förutsättning för deltagandet (bankgiro 5856-5193 ange namn, golf-id samt seniorgolf).

Var och en sköter sitt scorekort, som kan vara elektroniskt eller manuellt från ”lådan” (utanför klubbhuset) download the sims free play for free. Man behöver alltså inte gå in på klubbhuset och anmäla sin ankomst. Jag kan tipsa om apparna ”Min Golf Bokning” och ”Golf i Sverige” i vilka det finns elektroniska scorekort och annat roligt esim profile vodafone.

Matchspelet planerar vi kunna starta i mitten av juni paint 3d kostenlos downloaden. För närvarande är det 38 anmälda. Senaste anmälningsdatum för matchspelet är den sista maj 2020. Anmälan genom att inbetala 150 kronor på bankgiro 5856-5193 feiertage bayern 2019 herunterladen. Ange namn. golf-id och Seniormatch.

Jag behöver knappast påminna om att vi alla iakttar rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten, golfförbundet och klubben.

Väl mött på tisdagarna from 28 april. Frisk luft och trevligt sällskap utlovas och förhoppningsvis några bra scorer.

Janne

Jan Almqvist Senior kommittén

Hej golf vänner!

Svenska Golfförbundet har nu utfärdat följande starka rekommendation till golfklubbarna: Folkhälsan – och golfens ansvar att motverka smittspridningen – ska stå i fokus och att golfklubbarna ska följa Folkhälsomyndighetens allmänna råd att tillsvidare skjuta upp all tävlingsverksamhet, men inte sällskapsspel (träning). Rekommendationen träder i kraft nu måndagen den 6 april.

Beskedet från Claes vår VD är att detta gäller ALL tävlingsverksamhet, såväl stora klubbtävlingar som kommittéernas veckotävlingar. Det finns en total uppslutning i golf-Sverige att detta är vägen vi måste gå nu.

Ett tråkigt besked som direkt berör seniorernas planerade serie- och matchspel, som nu tills vidare är uppskjutet. Scramblen den 21 april är inställd och seriespelet startar ej den 28 april som var planerat. Vår förhoppning är att vi ändå kommer kunna genomföra ett förkortat seriespel som om vädret tillåter det kan förlängas med några veckor i höst. Vi kommer med information om när matchspelet kan påbörjas. Det är glädjande att konstatera att minst lika många som förra året anmält sig till matchspelet. Till seriespelet är det 120 anmälda så här långt. Saknar fortfarande ca 50 som spelade förra säsongen. Om du får detta mail och inte avser delta i år så är jag tacksam om du meddelar mig så jag kan ta bort din mailadress från framtida utskick. Men om du vill avvakta med anmälan så är det förståligt under nuvarande omständigheter.

I dagsläget får vi vara nöjda med att vi kan fortsätta att spela sällskapsgolf.

Tills nytt besked kommer ta vara på er och håll er friska

För seniorkommitten

Vänligen