Golfhäftet Trophy

Evenemang Navigation

Partävling      Sponsor : Golfhäftet

Kanonstart Kl. 09:00   Information Kl. 08:30

Öppen tävling för alla födda 2000 eller tidigare (yngre spelare får spela tillsammans med målsman), partävling, greensome, poängbogey. Tävlingsavgift 150 kr för innehavare av Golfhäftet övriga 200 kr, greenfeeavgift 250 kr. Fint prisbord, minst 1 par får spela i finalen på Bro Hof, alla spelare erhåller ett fint startkit.  Shotgunstart 09:00, information 08.30”

För 9:e året arrangerar vi Golfhäftet Trophy som är Nordens största och mest uppskattade golftävling. Tillsammans med ett stort antal partners arrangerar vi i år hela 136 deltävlingar i Sverige, Danmark, Norge och Spanien. Golfhäftet Trophy är en partävling och vinnarparet i varje deltävling går vidare till finalen på Bro Hof den 16 juli (finalister från tävlingar som arrangeras efter den 2 juli får spela i finalen 2019).

• Partävling, Greensome, poängbogie, 6 utslag per spelare, shotgunstart
  • Lagets gemensamma spelhandicap är summen av följande: Spelaren med lägst hcp reduceras till 60% och spelaren med högst hcp reduceras till 40%.
  • Högsta hcp som får tillgodoräknas är 36, EGA-exakt tävlinghandicap krävs.
  • Tävlingen är öppen för alla födda 2000 eller tidigare, yngre spelare får spela tillsammans med förälder eller vårdnadshavare i laget.
  • Du får delta i hur många deltävlingar du vill och byta spelpartner hur ofta du vill, men spelare till finalen på Bro Hof skall vara samma personer som vann i deltävlingen.
  • Samtliga deltagare får en fin goodiebag med produkter och erbjudanden från våra partners.
  • Tävlingsavgiften är 150 kr för dig med Golfhäftet och 200 kr för övriga.
  • Vinnarparet i varje deltävling får spela final på The Stadium Course på Bro Hof Slott GC.
  • Vid 70 eller fler par får även 2 platsen spela final på Bro Hof Slott GC.
  • Stort prisbord där minst 15% av deltagarna får pris.

Anmäl dig här >>>

Datum: