BLI PARTNER

Möjlighet till exponering mot våra medlemmar och gäster.

Bli samarbetspartner till Åkersberga Golfklubb och få möjlighet till exponering mot våra medlemmar och gäster. Ni får också tillgång till vår vackra golfbana för spel med prospects, kunder eller anställda.

Företagserbjudanden

w

FÖRETAGSEVENT

Vi har en mycket lång och gedigen erfarenhet av att arrangera lyckade företagsevent. Oavsett storlek på ditt evenemang så är du alltid välkommen att kontakta oss för ett förslag. Alltifrån köp av endast starttider till stora event där vi sköter allt ifrån inbjudan till proffsig tävlingsservice.

KONFERENS

Förlägg er dagskonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor, whiteboards, blädderblock m m. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill arrangerar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

MIDDAG MED PUTT

Lägg företagets vår- eller sommaraktivitet på Åkersberga Golfklubb. Vi samlar din grupp för en kort instruktion om golfputtning. Sedan anordnar vi en lättsam putt-tävling för ditt företag där alla kan vara med oavsett förkunskaper. Efter putt-tävlingen samlas alla i restaurangen och avnjuter en härlig två-rätters meny i vacker omgivning.

För mer information och bokning:

 

Claes Berfeld, klubbchef & vd

E-post: klubbchef@akersbergagk.se
Mobil: 070-233 65 50