BLI PARTNER

Möjlighet till exponering mot våra medlemmar och gäster.

Bli samarbetspartner till Åkersberga Golfklubb och få möjlighet till exponering mot våra medlemmar och gäster. Ni får också tillgång till vår vackra golfbana för spel med prospects, kunder eller anställda.

Företagserbjudanden

FÖRETAGSEVENT

Vi har en mycket lång och gedigen erfarenhet av att arrangera lyckade företagsevent. Oavsett storlek på ditt evenemang så är du alltid välkommen att kontakta oss för ett förslag. Alltifrån köp av endast starttider till stora event där vi sköter allt ifrån inbjudan till proffsig tävlingsservice.

KONFERENS

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning som ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill så ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

MIDDAG MED PUTT

Lägg företagets vår- eller sommaraktivitet på Åkersberga Golfklubb. Vi samlar din grupp för en kort instruktion om golfputtning. Sedan anordnar vi en lättsam putt-tävling för ditt företag där alla kan vara med oavsett förkunskaper. Efter putt-tävlingen samlas alla i restaurangen och får avnjuta en härlig 2-rätters meny i vacker omgivning.

För mer information och bokning:

Claes Berfeld, VD
E-postclaes.berfeld@akersbergagk.se