GÄSTINFORMATION

Varmt välkommen att besöka vår vackra golfbana i dess idylliska och naturnära miljö strax norr om Stockholm. Vi hoppas att du som gäst kommer att trivas hos oss. Här finns information om greenfee, golfpaket och hur du hittar till oss.

Vill du spela golf bokar du enklast din tid via Min Golf. Du kan också boka tid i vår reception på 08-540 691 70 eller kansli@akersbergagk.se. Bollränna gäller på morgonen innan receptionen öppnar och efter stängning. Se receptionens öppettider här.

Greenfee

Ordinarie greenfee 18-hålsbanan

Dag & tidSeniorJunior
Vardag 00.00–17.59450 kr225 kr
Helg 00.00–12.59590 kr295 kr
Helg 13.00–17.59490 kr245 kr
Skymningsgreenfee*200 kr100 kr
* Alla dagar 18.00–24.00

Ordinarie greenfee 4-hålsbanan

SeniorJunior
100 kr50 kr

Välkommen!

Välkommen att spela som gäst på Roslagens vackraste golfbana! Du kan boka din starttid hur långt i förväg du vill, men du kan ha max en vardagstid och en helgtid bokad åt gången.

När du kommer till oss är du välkommen in i receptionen för att anmäla dig och betala. När receptionen är stängd fyller du i ditt namn i greenfeeboken och lägger ett kuvert med kontant betalning i brevinkastet ovanför greenfeelådan. Det går också bra att betala via Swish.
Swishnummer: 123 352 6993
Swishnamn: Åkersberga Golf AB.

Gäst till Årsmedlem/Aktiemedlem/Vardagsmedlem i Åkersberga Golfklubb erhåller 20 procent rabatt på bokningsbara tider, ej bollränna. Rabatten erbjuds till samtliga gäster som spelar i samma boll som medlemmen. Vardagsmedlem kan bara ge gäster rabatt på vardagar.

Spelutbyte 2017:
Aktiemedlemmar/Årsmedlemmar/Juniormedlemmar spelar under 2017 helt fritt vardagar på Sigtuna GK och Husby GC Österhaninge. Fullvärdiga medlemmar i dessa två klubbar spelar fritt hos Åkersberga GK under vardagar 2017. OBS! Utbytet gäller ej vardagsmedlemmar.

Vänskapsgreenfee 2017:
Under 2017 har vi gjort nedanstående överenskommelse med Stockholms-klubbar under VARDAGAR. Vänskapsgreenfeen gäller Aktiemedlemmar, Årsmedlemmar och Juniormedlemmar. Överenskommelsen gäller ej Vardagasmedlemmar.

Österåkers GK
Senior 250 kr, Junior 125 kr

Arninge GK
Senior 300 kr, Junior 150 kr

Troxhammar GK
Senior 350 kr, Junior 100 kr

Mälarö GK Skytteholm
Senior 350 kr, Junior 100 kr

Viksjö GK

Nynäshamns GK

Wäsby GK

Ingarö GK
Senior rabatt 100 kr, Junior rabatt 100 kr

Täby GK
Senior rabatt 100 kr, Junior betalar 150 kr

Medlemmar i Åkersberga GK som inte skall betala greenfee skriver upp sig på lista för medlemsrundor. Listan hittar du på insidan av locket till pulpeten vid klubbhusets entré.

Golfpaket och boende

Best Western The Public Hotel

Åkersberga Golfklubb erbjuder golfpaket i samarbete med Best Western The Public Hotel centralt beläget vid torget i Åkersberga Centrum ca 3 km från golfbanan. För 990 kr får du boende (del i dubbelrum), frukostbuffé och greenfee. Kontakta The Public Hotel för mer information och bokning.

Hitta till Best Western The Public

Domarudden Kurs- & Friluftsgård

Stugor i naturmiljö. Domarudden är ett naturreservat beläget 7 km från Åkersberga i vackra Roslagen i Stockholms län. Här finns bad och stora ytor för lek och spel, vindskydd med lägereldar, vedeldad sjöbastu, servering och kiosk, konferens-, festlokaler, stugor att hyra, elljusspår, ädelfiske och en underbar natur.

Hitta till Domarudden