GREENFEE / GÄSTER

Varmt välkommen till Sveriges trivsammaste golfklubb och vår vackra golfbana i idyllisk och naturnära miljö 30 min bilresa nordöst om Stockholm.

Vi hoppas att du som gäst kommer att trivas hos oss. Här hittar du information om bokning och priser för spel och hyra av golfbil, golfpaket och boende, ställplatser för golfbil/husvagn samt hur du hittar till oss.

GREENFEE

18-hålsbanan

Alla våra starttider är bokningsbara kl 0500-2100 via Min Golf how to minecraft for free pc. Som gäst kan du boka din starttid 4 dagar innan. Vi använder oss inte av bollränna på 18-hålsbanan. Du kan också boka tid i receptionen, 08-540 691 70.

Nedanstående ordinarie greenfee gäller 2021. Observera att vi kommer tillämpa dynamisk prissättning om du bokar via appen ”Min Golf Bokning” fortnite downloaden op nintendo switch. Aktuellt pris visas dock alltid vid bokning.

Vardagar kl 0500-1800                      490 kr
Vardagar kl 1810-2100                      290 kr
Helgdag kl 0500-1300                        650 kr
Helgdag kl 1300-1700                        550 kr

Helgdag kl 1710-2100                        350 kr

När du kommer till oss är du välkommen in i receptionen för att anmäla dig och betala. Är receptionen stängd betalar du din greenfee via Swish 123 352 6993 (Åkersberga Golf AB).

Är ni ett sällskap på 8 gäster eller fler, ring till vårt kansli 08-540 691 70, så lämnar vi 20 procent rabatt på greenfeen kinder weihnachtslieder downloaden!

Gäst till årsmedlem/aktiemedlem/vardagsmedlem erhåller 20 procent rabatt på greenfeen, gäller EJ på starttider från kl 1810 och framåt. Rabatten erbjuds till samtliga gäster som spelar i samma boll som medlemmen. Vardagsmedlem kan bara ge gäster rabatt på vardagar.

Banan har olika utslagsplatser – tee 56, 54, 49, 45 och 39 – där namnet anger banans längd i hektometer iphone klingeltöne kostenlos downloaden. Tanken är att alla spelare oavsett spelstandard ska hitta en utmanande bana. Det gör också att den som spelar banan ofta kan variera svårighetsgraden från gång till gång . Och golfen blir roligare om man väljer tee efter sin spelstandard. I receptionen finns rekommendationer om vilken tee du normalt bör välja. Se vår banguide och slopetabeller för mer detaljer om banan download apps without play store.

4-hålsbanan

På 4-hålsbanan gäller bollränna dygnet runt. Du registrerar din runda vid tee på hål 1 och avgiften betalar du innan du slår ut antingen i receptionen eller via Swish, 123 352 6993 (Åkersberga Golf AB). Seniorer betalar 120 kr och juniorer 60 kr (dagsgreenfee).

KLUBBVÄRDAR

Våra klubbvärdar har till uppgift att se till spelet flyter på bra på banorna och att svara på medlemmars och gästers frågor. Normalt finns klubbvärd på plats på fredagar, helger och de flesta kvällar.

Klubbvärdarna gör greenfee-kontroller regelbundet och du är då skyldig att vid anmodan visa giltig legitimation och ev Swish-betalning. De har också rätten att slå ihop bollar samt att anmoda spelare att släppa igenom snabbare bollar eller avbryta ronden.

GOLFBILAR

Åkersberga Golfklubb har 10 st helt nya golfbilar till säsongen 2021 ! Dessa bokar du via vår reception på tel 08-540 691 70.

Hyra medlem eller gäst med läkarintyg: 350 kr
Hyra gäst: 450 kr

Klippkort 4 ggr: 1 000 kr
Klippkort 10 ggr: 2 000 kr

HUSBILAR / HUSVAGNAR

Vi har ett antal ställplatser till våra golfgäster med el-uttag för husbilar/husvagnar på bekvämt avstånd från klubbhuset där det finns dusch m m. Ring vår reception på tel 08-540 691 70 för aktuella priser och bokning.

Golfpaket och boende

Best Western The Public Hotel

Åkersberga Golfklubb erbjuder golfpaket i samarbete med Best Western The Public Hotel centralt beläget vid torget i Åkersberga Centrum ca 3 km från golfbanan. För 990 kr får du boende (del i dubbelrum), frukostbuffé och greenfee. Kontakta The Public Hotel för mer information och bokning.

Hitta till Best Western The Public

Domarudden Kurs- & Friluftsgård

Stugor i naturmiljö. Domarudden är ett naturreservat beläget 7 km från Åkersberga i vackra Roslagen i Stockholms län. Här finns bad och stora ytor för lek och spel, vindskydd med lägereldar, vedeldad sjöbastu, servering och kiosk, konferens-, festlokaler, stugor att hyra, elljusspår, ädelfiske och en underbar natur.

Hitta till Domarudden

Hitta till oss

Från Stockholm – kör E18 norrut, ta avfart 187 väg 276 mot Åkersberga, efter att ha passerat Österåkers GK på höger hand, ta vänster på Sockenvägen, över en bro och rakt fram i en rondell, därefter vänster Össebvägen (skylt Åkerberga GK), efter Österåker kyrka höger Prästgårdsvägen och omedelbart vänster Högtorpsvägen.

Om du inte använder Google nedan så använd något av följande sökord i din navigator:

Åkersberga Golfklubb

Högtorpsvägen (Österåker)