JUNIORKOMMITTÉN

Kul tillsammans på träning och tävling!

Juniorkommittén ska tillvarata klubbens unga förmågor för att sätta ÅbGK på golfkartan som en klubb med en bra och genomtänkt verksamhet, från knatte till elitspelare. Frågor kan ställas till någon i Juniorkommittén (se kontaktlistan) eller till claes.bertilson@gmail.com

Hej alla juniorer på Åkersberga GK och välkomna till 2018!

VINTERTRÄNING PÅ ULLNA INDOOR

Under vintern finns det som förra året en möjlighet att hålla igång svingen. Vi träffas vid sex tillfällen på Ullna Indoor. Kalle Westroth och juniorledarna finns på plats och hjälper till med uppvärmning och tips om man vill.

Vi har fem mattor på plan 2 mellan kl 18-19 på de datum vi skickat ut till er tidigare.
Tisdag 30/1
Torsdag 8/2
Tisdag 13/2
Torsdag 22/2
Tisdag 6/3
Torsdag 15/3

Högst tio deltagare per gång och det kostar 40 kr/person – det blir först till kvarn och föranmälan görs till mig på denna mail: claes.bertilson@gmail.com

Betalningen swishas till 1234017851 (mottagare Åkersberga Golkflubb). Om ni använder swish, uppge namn, golf-id/personnummer och vad det gäller. Om ni inte har swish så kan vi i undantagsfall också ta emot kontanter på plats men helst inte.

Anmälning för nästa träning tar vi emot först efter att vi tränat gången innan.

LEDARE

Vill du hjälpa till som ledare, vi uppskattar all hjälp vi kan få. Var ledare för en grupp, hjälp till vid en spelkväll, någon träning, vid en turnering eller några timmar på ett läger. Hör gärna av er via claes.bertilson@gmail.com.

FACEBOOKGRUPPEN

Gå gärna med i Facebookgruppen “Juniorgruppen Åkersberga GK” där vi med jämna mellanrum lägger ut information om olika evenemang och vår verksamhet. https://www.facebook.com/groups/162856428067/

JUNIORKALENDER

Kika in på vår gemensamma kalender, så ser du vilka aktiviteter som är på gång, klicka här >>>