OM BANAN

En trivsam och utmanande bana i en idyllisk miljö

Banan är designad av Bengt Lorichs som på ett mästerligt sätt utnyttjat naturen när han skapade banan intro music to download. Många spelare imponeras av hur en så till synes enkel bana kan bjuda på så stora utmaningar.

På Åkersberga GK är ruffen vänligt nedklippt, skogen är gallrad och hagarna betas av får; allt för att du ska hitta dina enstaka snedslagna bollar download spotify mobile network. Men utmaningarna kvarstår.

Banan har därför olika utslagsplatser – tee 56, 54, 49, 45 och 39 – där namnet anger banans längd i hektometer step aerobic dvd for free. Tanken är att alla spelare oavsett spelstandard ska hitta en utmanande bana. Det gör också att den som spelar banan ofta kan variera svårighetsgraden från gång till gång bizz herunterladen. Och golfen blir roligare om man väljer tee efter sin spelstandard. I receptionen finns rekommendationer om vilken tee du normalt bör välja. Se vår banguide och slopetabeller för mer detaljer om banan horror spiele pc herunterladen.

Golfbanan stod klar 1993 och det första slaget slogs den 6 juni av biskop emerita Christina Odenberg. Klubben grundades dock redan 1991 och på det 18:e hålet finns en klockstapel med det årtalet ingraverat. När du ringer i klockan, talar du om för bakomvarande boll att det är klart att slå ut på banans enda blinda hål.

Följ oss:

Åkersberga Golfklubb