OM BANAN

En trivsam och utmanande bana in en idyllisk miljö

Banarkitekt Bengt Lorichs har på ett mästerligt sätt utnyttjat naturen när han skapade banan intro music to download. Många spelare imponeras av hur en så till synes enkel bana kan bjuda på så stora utmaningar.

På Åkersberga GK är ruffen vänligt nedklippt, skogen är gallrad och hagarna betas av får – så att du oftast hittar dina enstaka snedslagna bollar download spotify mobile network. Men svårigheterna kvarstår.

Banan har därför olika utslagsplatser – tee 56, 54, 49 och 45 – där namnet anger banans längd i hektometer step aerobic dvd for free. Målsättningen är att alla spelare oavsett spelstandard skall hitta en utmanande bana. Det gör också att den som spelar banan ofta enkelt kan variera svårighetsgraden från gång till gång bizz herunterladen. Och golfen blir roligare om man väljer tee efter sin spelstandard. I receptionen finns rekommendationer om vilken tee du normalt bör välja. Se vår banguide och slopetabeller för mer detaljer om banan horror spiele pc herunterladen.

Golfbanan stod klar 1993 och det första slaget slogs den 6 juni av biskop emerita Christina Odenberg. Klubben grundades dock redan 1991 och på det 18:e hålet finns en klockstapel med det årtalet ingraverat. När du ringer i klockan, talar du om för bakomvarande boll att det är klart att slå ut på banans enda blinda hål.

Vår banpersonal lägger ned ett stort arbete för att banan skall hålla en hög kvalitet.

Historiska vingslag på 18:e

Klubben grundades 1991 och på det 18:e hålet finns en klockstapel med det årtalet ingraverat. När du ringer i klockan, talar du om för bakomvarande boll att det är klart att slå ut på banans enda blinda hål.

Fler får än fore!

Våra får betar i hagarna längs med banan. De bidrar till den idylliska miljön och hjälper dig att hitta dina snedslagna bollar.

Följ oss:

Åkersberga Golfklubb 
Bränsle Gård
184 26 Åkersberga

kansli@akersbergagk.se