OM KLUBBEN

Välkommen till vår trivsamma golfklubb i rofylld miljö

Åkersberga GK är en ung klubb som startade 1991 och är känd som en lugn och trevlig anläggning med en omväxlande, naturskön och utmanande bana keynote. Vi kallar oss för Sveriges trivsammaste golfklubb då medlemmar och gäster upplever oss så. 

Klubben erbjuder verksamhet som passar alla, från tävlingar till kurser och sociala aktiviteter för både vuxna och juniorer anydvd vollversion kostenlos downloaden. I maj 2003 invigdes det nya klubbhuset; ett funktionellt hus som passar bra in i den lantligt rofyllda miljön. I klubbhuset finns reception, shop, kansli och en trevlig restaurang icloud drive nicht herunterladen. Här finns också konferenslokaler och omklädningsrum. Från våren 2021 kommer vi erbjuda medlemmar och gäster spel på vår padel-bana vid stora parkeringen. 

Anläggningen – golfbanorna, klubbhus och övriga fastigheter – ägs av Åkersberga Golf AB där klubben äger huvuddelen av aktierna och aktiemedlemmarna resterande herunterladen. Marken som golfbanorna ligger på arrenderas av kyrkan. 

Åkersberga Golfklubb ansvarar för den sportsliga biten.

HÄR KAN DU LÄSA KLUBBENS STADGAR >>>

Läs mer om våra golfmedlemskap här tweet video downloaden.

Följ oss:

Åkersberga Golfklubb 
Bränsle Gård
184 26 Åkersberga

kansli@akersbergagk.se