OM KLUBBEN

Välkommen till vår trivsamma golfklubb i rofylld miljö

Åkersberga GK är en ung klubb som startade 1991 och är känd som en lugn och trevlig anläggning, med en omväxlande och mycket utmanande bana.

Klubbens tränare och kommittéer erbjuder verksamhet som passar alla, från tävlingar till kurser och sociala aktiviteter för både vuxna och juniorer. Den 3 maj 2003 invigdes det nya klubbhuset. Ett funktionellt hus som passar bra in i den lantligt rofyllda miljön. I klubbhuset finns reception, shop, kansli och en trevlig restaurang. Här finns också konferenslokaler och omklädningsrum.

Från början var Åkersberga GK en klubb som byggde på medlemslån. 1997 gjordes hela konceptet om, då medlemmarna övertog banan och omvandlande anläggningen till en aktieklubb. Administrativt drivs verksamheten av Åkersberga Golf AB där klubben äger huvuddelen av aktierna och aktiemedlemmarna resterande.

Åkersberga Golfklubb ansvarar för den sportsliga biten.

HÄR KAN DU LÄSA KLUBBENS STADGAR >>>

Läs mer om våra golfmedlemskap här.

Följ oss:

Åkersberga Golfklubb