BISTRON

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

Välkommen till Åkersbergas Golfrestaurang med vällagad husmanskost och högklassiga råvaror. Vi har fullständiga rättigheter och kan servera upp till 60 personer i vår Bistro.

Restaurangen öppnar för säsongen den 3 april i ny regi. Restaurangen har genomgått en stor renovering, och öppnar i toppskick till säsongsstart 2018. Restaurangen tas fr o m 2018 över av Johan Karlsson och Joanna Hallsjö som framgångsrikt drivit Domarudden under senaste tiden.

À la carte

Kl 11:00-15:00

Köttbullar m. potatismos, gräddsås och lingon

Hel 125kr

Halv 65kr

Ceaserssallad med våran egna dressing, parmesan och krutonger

Kyckling och bacon 115 kr

Handskalade räkor 140 kr

Cheeseburgare med srirachamajonnäs 95 kr

Med pommes 135 kr

Varmrökt Lax med Potatissallad, örtagårdssås och citron 135 kr

Teriyaki Rostbiff med potatissallad och rostade sesamfrön 135 kr

Kiosken & Baren

Kl 08:00-20:00

Porkbun m. coleslaw 65 kr

Korv m. bröd 20 kr

Smörgåsar från 25 kr

Välkommen med din förfrågan redan nu. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Restaurang och Konferens

Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Johan Karlsson, krögare
E-post: Bistron@akersbergagk.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Claes Berfeld, VD
E-post: claes.berfeld@akersbergagk.se