BISTRON

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

Välkommen till Bistron på Åkersberga Golfklubb med vällagade luncher och A la Carte i en underbar miljö. Vi har fullständiga rättigheter och kan servera upp till 70 personer i vår Bistro.

Restaurangen är helt nyrenoverad, och ligger naturskönt bredvid Österåkers Kyrka. Fr o m 1 juni 2018 har golfklubben själva tagit över driften av Bistron under ledning av Birgitta Sjöström, som tidigare bl a drivit Stekhuset Oxenstierna.

Varje vardag 11:00-15:00 serverar vi Dagens Lunch. Stor salladsbuffé, bröd, måltidsdryck och kaffe ingår i priset som är 99 kr.

LUNCHMENY VECKA 25

Måndag 18 juni:
Kycklingfile, grillade grönsaker och fetaostcreme
Panerad torskfile med remoladsås
Spagetti med köttfärssås

Tisdag 19 juni:
Wallenbergare
Gräddstuvad Pytt i Panna med rödbetor
Pasta med lax och broccoli

Onsdag 20 juni:
Pannbiff med lök
Fransk gräslöksfisk med dushesspotatis
Pastagratäng med kyckling, fetaost och soltorkade tomater

Torsdag 21 juni:
Lövbiff med bearnaise och pommes

Fredag 22 juni:
stängt

Välkommen med din förfrågan redan nu. Vi har även catering för din fest! Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Restaurang och Konferens

Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 70 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Birgitta Sjöström, krögare
E-post: bistron@akersbergagk.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli