GOLFKROGEN ÅKERSBERGA

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror disney plus film herunterladen.

VÄLKOMMEN TILL GOLFKROGEN PÅ ÅKERSBERGA GOLFKLUBB herunterladen!

Vi erbjuder vällagad mat och kall dryck i underbar golfmiljö!

Lunch menyn vecka 48
Serveras mellan 11-13.30
105 kr inklusive måltidsdryck, salladsbord, smör, bröd kaffe och pannacotta download video from servustv mediathek.
Kalv Stroganoff med ris
Fiskgratäng med dillsås och potatismos
Raggmunk med fläsk
Ångad kolja med räkbuljong, salciccia och potatis
Tagliatelle med rosé peppar och chuck tender
Inkokt lax med dillmajonnäs och rotfrukter
Ärtsoppa med pannkakor
Friterad sej med massaman curry
Köttbullar, potatispuré, gräddsås och lingon
Halstrad tonfisk med sojamajonnäs, sötpotatispure och rostad lök

Restaurang och Konferens

Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer Download clips for free. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål download all icloud photos. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Mark De Beer, krögare
E-post: info@golfkrogenakersberga.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli