RESTAURANGEN

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

Välkommen till Åkersbergas Golfrestaurang med vällagad husmanskost och högklassiga råvaror. Vi har fullständiga rättigheter och kan servera upp till 100 personer i vår festvåning. Vi erbjuder också catering.

Öppettider:

Restaurangen är öppen alla dagar i veckan 08:00-20:00.

Välkommen ut till golfklubben och njut av vår populära lunchbuffé som serveras måndag–fredag kl 10.00–15.00 samt lördag-söndag kl 11:00-15:00. Varje dag serverar vi tre olika varmrätter med nybakat bröd, måltidsdryck och salladsbuffé.
Pris: 95 kr

LUNCHMENY VECKA 34

Måndag 21 augusti
Stekt falukorv serveras med stuvade makaroner
Hackad jägarbiff serveras med skogssvampsås
Halstrad makrillfile serveras med pepparrotskräm och färskpotatis

Tisdag 22 augusti
Stekt fläsk serveras med löksås och färskpotatis
Lammfärsbiffar serveras med fetaostkrämj och stekt potatis
Stekt kapkummelfile serveras med syltad ingefära , räkor, crabfish och färskpotatis

Onsdag 23 augusti
Rimmat fläsklägg serveras med rotmos
Wokad fläskkarre sweet&sour serveras med jasminris
Stekt sejfile serveras med skarpsås och färskpotatis

Torsdag 24 augusti
Ärtsoppa och pannkaka med sylt och vispad grädde
Biff Stroganoff serveras med pilaffris
Stekt torskfile serveras med dansk remoladsås och färskpotatis

Fredag 25 augusti
Pepparstekt fläskytterfile serveras med pepparsås, vinbärsgele och stekt potatis
Kycklingfile Pad thai serveras med risnudlar och tillbehör
Husets fiskgryta serveras med aioli och krutonger

Lördag och Söndagar helgmeny, bestämt senare.

Restaurangen håller givetvis extra öppet i samband med konferenser och förbokningar.

Konferens & festvåning

Festvåning

I vår festvåning kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Ilkka Pöyry, krögare
Telefon: 08–540 883 10
Mobil: 0708–94 33 62
Fax: 08–592 522 81
e-post: restaurangen@akersbergagk.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Claes Berfeld, VD
E-post: claes.berfeld@akersbergagk.se