BISTRON

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

VÄLKOMMEN TILL BISTRON PÅ ÅKERSBERGA GOLFKLUBB!

Vi erbjuder vällagad mat och kall dryck i underbar golfmiljö!

Bistron är stängd för säsongen. Öppnar igen våren 2019.

Så länge golfbanan är öppen har vi ett enklare cafesortiment i entrén till klubbhuset.

Välkommen med din förfrågan redan nu. Vi har även catering för din fest! Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Restaurang och Konferens

Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 70 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Birgitta Sjöström, krögare
E-post: bistron@akersbergagk.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli