RESTAURANGEN

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

Välkommen till Åkersbergas Golfrestaurang med vällagad husmanskost och högklassiga råvaror. Vi har fullständiga rättigheter och kan servera upp till 100 personer i vår festvåning.

RESTAURANGEN ÄR STÄNGD FÖR SÄSONGEN FR O M MÅNDAGEN DEN 9 OKTOBER. RESTAURANGEN KOMMER ATT RENOVERAS UNDER HÖSTEN 2017, OCH ÖPPNA IGEN UNDER VÅREN 2018.

Konferens & festvåning

Festvåning

I vår festvåning kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Ilkka Pöyry, krögare
Telefon: 08–540 883 10
Mobil: 0708–94 33 62
Fax: 08–592 522 81
e-post: restaurangen@akersbergagk.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Claes Berfeld, VD
E-post: claes.berfeld@akersbergagk.se