GOLFKROGEN ÅKERSBERGA

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

VÄLKOMMEN TILL GOLFKROGEN PÅ ÅKERSBERGA GOLFKLUBB!

Vi erbjuder vällagad mat och kall dryck i underbar golfmiljö!

Banan har nu öppnat och detsamma för restaurangen!

Dagens rätt serveras varje dag mellan 11-14 och våran kioskverksamhet öppnar redan vid 9.

Varmt välkomna med nytvättade händer! 👋

Restaurang och Konferens

Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Mark De Beer, krögare
E-post: info@golfkrogenakersberga.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli