RESTAURANGEN

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

Välkommen till Åkersbergas Golfrestaurang med vällagad husmanskost och högklassiga råvaror. Vi har fullständiga rättigheter och kan servera upp till 100 personer i vår festvåning.

Restaurangen öppnar för säsongen den 1 april i ny regi. Restaurangen genomgår just nu en större renovering, och kommer öppna i toppskick till säsongsstart 2018. Restaurangen tas fr o m 2018 över av Johan Karlsson och Joanna Hallsjö som framgångsrikt drivit Domarudden under senaste tiden.

Konferensgrupper från 10 personer kommer vi att kunna ta emot redan från den 15 februari.

Välkommen med din förfrågan redan nu. Du hittar våra kontaktuppgifter nedan.

Restaurang och Konferens

Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Johan Karlsson, krögare
e-post: restaurangen@akersbergagk.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Claes Berfeld, VD
E-post: claes.berfeld@akersbergagk.se