GOLFKROGEN ÅKERSBERGA

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

VÄLKOMMEN TILL GOLFKROGEN PÅ ÅKERSBERGA GOLFKLUBB!

Vi erbjuder vällagad mat och kall dryck i underbar golfmiljö!

Kära Vänner!

Vi på Golfkrogen Åkersberga serverar också mat till förskolor så med tanke på dessa rådande omständigheter kommer vi nu hålla lunchen stängd. Detta för att minimera risken att vi själva och våra förskolor utsätts.

Vi kommer hålla er uppdaterade när vi öppnar igen.

Tills dess, ta hand om er!

Restaurang och Konferens

Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Mark De Beer, krögare
E-post: info@golfkrogenakersberga.se

Konferens

Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli