SERIESPEL

Tävlingsprogram och senaste nytt

Åkersberga GK har flera lag med i Stockholms Golfförbunds seriespel för olika kategorilag både för herrar och damer.

Spelprogram för 2019 hittar du på Stockholms Golfförbunds hemsida . Är du intresserad av delta i något av lagen kontakta aktuell lagledare nedan så får du information om vad som gäller för att vara med i laget. Det går även bra att kontakta klubbens tränare Eva Hultgren som är ansvarig för ÅbGK:s deltagande i distriktets seriespel,  eva.hultgren@akersbergagk.se eller 08-540 690 46.

Lagledare

2019 är följande personer lagledare för respektive kategori. Kontakta lagledaren om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse att vara med i laget och representera Åkersberga GK.

Damer:

Herrar: