SERIESPEL

Tävlingsprogram och senaste nytt

Åkersberga GK har flera lag med i Stockholms Golfförbunds seriespel för olika kategorilag både för herrar och damer.

Spelprogram för 2018 hittar du på Stockholms Golfförbund. Är du intresserad av delta i något av lagen kontakta någon av lagledarna nedan så får du information om vad som gäller för att vara med i laget. Det går även bra att kontakta klubbens tränare Eva Hultgren som är ansvarig för ÅbGK:s deltagande i distriktets seriespel,  eva.hultgren@akersbergagk.se eller 08-540 690 46.

Lagledare

2018 är följande personer lagledare för respektive kategori. Kontakta lagledaren om du har frågor eller är intresserad av att spela med i seriespelet för Åkersberga GK.

Damer:

Herrar: