SERIESPEL

Tävlingsprogram och senaste nytt

Åkersberga GK har flera lag med i Stockholms Golfförbunds seriespel för olika kategorilag både för herrar och damer. 

Spelprogram för 2021 hittar du på Stockholms Golfförbunds hemsida twitch videos. Är du intresserad av delta i något av lagen kontakta aktuell lagledare nedan så får du information om vad som gäller för att vara med i laget.

Lagledare

2020 är följande personer lagledare för respektive kategori Download win xp for free. Kontakta lagledaren om du har frågor eller vill anmäla ditt intresse att vara med i laget och representera Åkersberga Golfklubb.

Damer:

Herrar:

 

Träning

Alla som är med i något av klubbens seriespelslag har möjlighet att delta i gruppträning med klubbens tränare Eva och Jakob adobe reader 11 für mac kostenlosen deutsch. Kostnaden för träningen står du själv för, den ingår inte i deltagaravgiften för seriespelet. Du anmäler dig genom att maila till den tränare som är aktuell för din grupp kostenlos arabische musik downloaden. Läs mer här

Senaste nytt
Inbjudan till infomöte om klubbens seriespelslag
Åkersberga Golfklubb deltar sedan många år i Stockholms Golfförbunds seriespel för kategorilag download outlook 365 headers only. Lagen är uppdelade efter ålder, damer för sig och herrar för sig. Denna säsong planerar vi att anmäla 11 olika lag i kategorierna – D22, D50, D60, D70, Hök, H40, H50, H60, H70, H75 och H80. Vill du vara med och spela?
Info-mötet äger rum på klubben den 10 februari
Läs mer här >>