ÅRETS GOLFKLUBB 2017!

Utnämning av Stockholms Golfförbund 15 mars 2018.

Stockholms Golfförbund har glädjande nog utsett Åkersberga Golfklubb till Årets golfklubb 2017!

I tuff konkurrens bland 60 golfklubbar så har Stockholms Golfförbund beslutat att utse Åkersberga Golfklubb till Årets Golfklubb 2017!

Oerhört smickrande för oss som förra året gjorde en ordentlig kraftansträngning inom flera olika områden!
– Klubben satsade mycket på att synas både lokalt och i sociala medier.
– Klubben satsade mycket på att rekrytera nya medlemmar.
– Klubben satsade mycket på att attrahera fler gästspelare.
– Klubben tog klivet och gick in i jämställdhetsprojektet Vision 50/50, som en av de första klubbarna i Sverige.
– Klubben gjorde en stor nyinvestering i maskinparken, för att få en miljövänligare och mer effektiv skötsel av banan.
– Stort fokus lades på att höja kvalitén på spelytorna.
– Klubben öppnade upp möjligheten för barnpassning på försök.
– Klubben var med och arrangerade välgörnehetseventet Matchen mot Cancer som samlade in 282.535 kr till cancerforskning, och blev en stor succé.

Motivering Årets GK 2017 >>>

Se vår film på Youtube, Årets Golfklubb 2017 >>>