Efter att ha träffat ett flertal intressenter under hösten så har vi valt att skriva avtal med Mark De Beer som ny krögare på Åkersberga Golfklubb. Restaurangen öppnar redan 11 mars!

Mark har under flera års tid drivit golfrestaurangen på Brollsta, och nu senast under 2018 även på Waxholms GK och Lövsättra.

Till sin hjälp i köket har Mark den rutinerade köksmästaren Johan Rosin. Mark har en tydlig ambition att åter arbeta upp restaurangen på Åkersberga Golfklubb till en året runt-verksamhet för luncher.

Mark kommer att satsa på välsmakande luncher för både golfare och externa gäster, fräsch salladsbuffé och trevliga kvällsarrangemang! Det kommer också bli en satsning på att lyfta kiosken med ett bättre sortiment än tidigare.

Den 11 mars öppnar restaurangen för luncher. Räkna med ett riktigt vasst premiärerbjudande!

Välkommen Mark.