Hej golfvänner!

Rekordvärme i februari bådar gott för en bra inledning på årets seniorgolf. Eller ska det även i år snöa på vår inledande scramble tävling den 23 april?

Vädret kan vi inte göra något åt men däremot kan vi vara övertygade om att vi kommer att ha härliga tisdagar med god samvaro och förhoppningsvis bra spel.

Bilägger årets inbjudan med uppmaningen att betala in avgiften (som är samma som tidigare år) så snart som möjligt. Det underlättar mitt jobb med att sammanställa deltagarlistor.

 

Den 20 mars (observera att det är en onsdag) hoppas jag få se många på vårt upptaktsmöte. Klockan 10 startar vi och dessförinnan blir det fika.

 

Vid seniorkommitténs första möte för säsongen beslöt vi bl.a. att starta tisdagens seriespel redan kl 07:00 för de morgonpigga. Vi har under senare år märkt att det är alltfler som kryssat i önskemål om tidig start. En annan nyhet för året är att vi sänkt åldersgränsen för att välja ”kortare tee” från 75+ till 70+.  Detta och annat får vi anledning att prata om på upptaktsmötet.

 

Vill passa på att slå ett slag för vår hemsida där all information fortlöpande finns att botanisera i. Jan Holm som sköter våra två sidor i Åkersberga GK hemsida kommer snart lägga in tipps om hur vi mjukar upp våra leder inför säsongen.

 

VÄLKOMNA TILL 2019 ÅRS SENIORGOLF 

Med vänlig hälsning

I