Vilken succé!
De var 80 förväntansfulla damer som kom för att dels träffa varandra efter vinterns golf uppehåll och dels för att få information.
Kvällen var uppdelad i två pass. Det första passet innehöll information från damkommittén som presenterade sig själva och informerade om säsongens program. I damkommittén är vi nio stycken, på kick-offen var det tre av damkommitténs medlemmar som inte hade möjlighet att närvara.
Det andra passet stod vår inbjudna gäst och föreläsare Jenny Hagman för. Med lätthet och entusiasm berättade om de viktigaste grunderna i en hållbar sving: grepp, uppställning, balans, sikte och gav oss övningar på detta. Hon tog också upp vikten av en stark och rörlig kropp samt delar i vad är mental träning!
Hon har nyligen gett ut boken Stolt, stark & säker. I den finns många tips att tillgå. En sak är säker har du möjlighet att lyssna på henne, gå!
Kvällen avslutades med en gemensam middag på Golfkrogen. Vi serverades en mycket god regnbågsforell med vit vinsås och sparris.