Hej Golfvänner!
Tyvärr måste jag meddela att årets seriespel avslutas nu på tisdag 24 sept. Men då ska vi fira med stort prisbord och bjud lunch.
Men innan dess spelar vi sedvanlig Scramble tävling. Kanonstart 09:00. Denna gång Texas Scramble (à la Åkersberga). Vilket innebär att alla slår ut men vid den vars boll man bestämmer sig att slå andra slaget får inte ägaren till den bollen slå. Därefter får alla i bollen slå tills förhoppningsvis bollen hamnar i koppen. Vid fyrboll ska fyra utslag användas av var och en. Resterande två får bollen välja vilket man tycker är det bästa. Vid ev. treboll ska var och en prestera fem utslag och resterande tre utslag väljer man det bästa.

Vi kommer dela ut priser till:
Matchspelets bästa spelresultaten
Höstens lirare
Singelspelets bästa spelresultaten
och
Scramble tävlingen

vill passa på att tacka alla som ställt upp som funktionärer under säsongen! Vet att det uppskattas mycket!

Seriespelet har bestått av 21 omgångar. 130 917 slag har vi tillsammans presterat. Inte undra på att det känns i kroppen. Boris Forstén, Christa Stehn och Björn Arvidsson har imponerande spelat varje omgång. Av 178 ( 120 herrar och 58 damer) anmälda har 155 spelat någon gång.

Välkomna till årets avslutnings Scramble!
Jan Almqvist