Hej Golfvänner!

Som ni kan läsa i informationen från golf klubben och golf förbundet avråds vi från att ha möten där vi kan bli fler än 25 personer pga. Covid-19. Så som ni redan säkert anat har senior kommittén beslutat ställa in upptaktsmötet den 1 april. I bilagda Power Points presentation kan ni ta del av det vi hade tänkt ta upp på mötet. Ta gärna kontakt med mig eller någon annan i kommittén om ni har frågor eller synpunkter på innehållet.
Ni kommer känna igen upplägget från 2019. Matchspel med en ”andra chans” fortsätter vi med. Vi hoppas att kunna genomföra scramble tävlingen den 21 april som en start på årets seniorgolf. Vi återkommer närmare datumet för scramblen med hur vi gör med samling före start och den planerade gemensamma lunchen med prisutdelning. En fråga vi diskuterat i kommittén är funktionärs rollen. Den bygger på att deltagarna i seriespelet ställer upp någon gång under säsongen. Under 2019 hade vi emellanåt svårt att få funktionärer vilket innebar att framförallt Bo och Siw i kommittén fick ställa upp ett antal gånger. Det tycker jag inte är OK! Flera av dom jag pratat med tycker som vi i kommittén att funktionärer är ett väldigt trevligt inslag i våra tisdagsträffar. Att bli glatt välkommen och få hjälp med scorekort och annat är mycket värt. Nu kan ju det eländiga viruset göra så att det inte är lämpligt med funktionärer så länge det härjar fritt. Men det ska förhoppningsvis gå över till sommaren och då behövs det frivilliga funktionärer. Vi kommer ha en lista i seniorpärmen som ni uppmanas anteckna er i.

Eva kommer även denna säsong erbjuda rabatterade träningstillfällen för oss, se hemsidan Seniorkommittén

Vi får glädjas av att banan planeras öppna redan 1 april och att golf är en av de sporter som man kan utöva om vi undviker närkontakt, handslag och kramar. Att gå en runda på korthålsbanan och slå en hink bollar på rangen är en utmärkt sysselsättning tycker jag.

Lev väl och ta vara på er
Hälsningar från senior kommittén genom
Janne A

VÄLKOMMEN TILL SENIORSPELET 2020