GOLFKROGEN ÅKERSBERGA

Öppet måndag – söndag kl 0900 – 15.00

Välkommen

Välkommen till Golfkrogen med vällagad husmanskost och högklassiga råvaror. Vi har fullständiga rättigheter och kan servera 100 pers.

Vi serverar vällagad och smakfull lunch varje dag!

Festvåning

Låt oss hjälpa till med en lyckad fest. Festvåning med upp 100 personer

Catering

Vill du ha maten lagad och hemkörd? Det löser vi.

Fredagskasse

Lyxa till det med en trerätters middag hemkörd för att komplettera fredagsmyset.

Lunchserveringen öppen kl 11 – 14. Välkommen!

109 kr*

*inklusive måltidsdryck, salladsbuffé, bröd och kaffe.

Meny:

Tagliatelle med sweet chili lax och crèmefraiche
Isterband med stuvad potatis och rödbetor

Stekt Kummel med remouladen sås och kokt potatis
Stekt rimmat fläsk med kokt potatis och löksås

Fisk- och skaldjursgratäng serveras med potatispuré
Stekt falukorv med pepparrotssås och potatis

Kummel i dillsås serveras med potatispuré
Biffstroganoff serveras med potatispuré

Fiskgryta serveras med krutonger och aioli
Kyckling i dragonsås serveras med stekt potatis

Festvåning & Catering

På Golfkrogen kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag efter era önskemål.

Både för golfare och icke golfare.

CATERING

Vi erbjuder även catering! Hör av dig till oss så löser vi det mesta.

Konferens

Förlägg er dagskonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor, whiteboards, blädderblock m m. Vi ordnar med fika och måltider under dagen.

Om ni vill arrangerar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli
E-post: kansli@akersbergagk.se

Fredagskasse

Beställ gärna vår populära fredagskasse med en trerätters middag för 395 kr för två personer (450 kr med hemleverans inom Åkersberga).
Till höger på denna sida hittar du information om aktuell eller senaste fredagskasse!
Så beställer du
Fredagskassen beställer du genom att smsa till 073 517 91 77 senast på torsdag samma vecka kl 12.00 eller så länge vi har kassar kvar! Du får ett sms som bekräftelse på din beställning.
Hämtning sker i restaurangen kl 15.00-16.30 på fredag och utkörning av kasse sker kl 16.00-18.00 i Åkersberga närområde!
Vill du få information om fredagskassen varje vecka maila din epostadress till info@golfkrogenakersberga.se
För information och bokning, kontakta:
Mark De Beer, krögare
E-post: info@golfkrogenakersberga.se

Kära vänner ❤️

Nu öppnar vi äntligen upp för bokningar av vårt traditionella julbord 🎅🏻🎄

Välkomna att boka via Mail till golfkrogenakersberga@gmail.com eller smsa 0735694508