GOLFKROGEN ÅKERSBERGA

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

VÄLKOMMEN TILL GOLFKROGEN PÅ ÅKERSBERGA GOLFKLUBB!

Vi erbjuder vällagad mat och kall dryck i underbar golfmiljö!

Ni kommer att möta mig Mark de Beer, krögare av Golfkrogen Åkersberga, i den dagliga driften under säsongen. Jag har under flera års tid drivit och konsultat restaurangverksamheter inom golf och catering.

Köksmästaren, Johan Rosin som med lång erfarenhet av egenföretagare inom catering och lunchrestaurang kommer att leverera en riktig matupplevelse.

I servisen möter ni Mikaela Rickberg, en glad och positiv tjej med lång erfarenhet inom service.

Vi slår upp dörrarna måndagen den 11 mars med målet att återigen driva restaurangen året runt. Att kunna erbjuda festmöjligheter så som bröllop, dopp, och födelsedagsfirande mm.

LUNCHMENY VECKA 13

Dagens lunch 99 kr inklusive salladsbuffé, måltidsdryck, bröd och kaffe med kaka

Under vecka 13 får du 20% rabatt på lunchen om du slår på rangen i samband med ditt lunchbesök. Gäller vardagar vecka 13 klockan 12:30-14:00.

Måndag 25/3
Ångad torsk med äggsås , riven pepparrot och kokt potatis
Currykyckling gryta med ingefärsyoghurt och ris

Tisdag 26/3
Fiskgryta med solrospesto och ris
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag 27/3
Stekt strömming med dillsmör, ärtpure och potatismos
Pannbiff med svampsås , lingon och potatismos

Torsdag 28/3
Tomat & mozzarellagratinerad sej med balsamicosky och kokt potatis
Biffstroganoff med gräddfil och ris

Fredag 29/3
Stekt kungsflundra med skagenröra och stekt potatis Helstekt karré med bbqsås, vitlöksdipp och pommes frites

Restaurang och Konferens
Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Mark De Beer, krögare
E-post: info@golfkrogenakersberga.se

Konferens
Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli