GOLFKROGEN ÅKERSBERGA

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

Lunchserveringen öppnar fredagen den 23 april. Välkommen!

Restaurang och konferens

Lunch, festvåning, catering o fredagskasse

Lunch

På Golfkrogen serverar vi lunch dagligen under säsong. Fredagen den 23 april öppnar vi! Varmt välkommen!

Festvåning och catering

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag efter era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering!

”Fredagskassen”

Beställ gärna vår populära fredagskasse med en trerätters middag för 395 kr för två personer (450 kr med hemleverans inom Åkersberga). För information om aktuell eller senaste fredagskasse se nedan eller besök oss på Facebook!

Fredagskassen beställer du genom att smsa till 073 517 91 77 senast på torsdag samma vecka kl 1200 eller så länge vi har kassar kvar! Du får ett sms som bekräftelse på din beställning.

Hämtning sker i restaurangen kl 1500-1630 på fredag och utkörning av kasse sker kl 1600-1800 i Åkersberga närområde!

Vill du få information om fredagskassen varje vecka maila din epostadress till info@golfkrogenakersberga.se

.

För information och bokning, kontakta:

Mark De Beer, krögare
E-post: info@golfkrogenakersberga.se

Konferens

Förlägg er dagskonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor, whiteboards, blädderblock m m. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill arrangerar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli