GOLFKROGEN ÅKERSBERGA

Vi serverar vällagad husmanskost av högklassiga råvaror.

VÄLKOMMEN TILL GOLFKROGEN PÅ ÅKERSBERGA GOLFKLUBB!

Vi erbjuder vällagad mat och kall dryck i underbar golfmiljö!

Ni kommer att möta mig Mark de Beer, krögare av Golfkrogen Åkersberga, i den dagliga driften under säsongen. Jag har under flera års tid drivit och konsultat restaurangverksamheter inom golf och catering.

Köksmästaren, Johan Rosin som med lång erfarenhet av egenföretagare inom catering och lunchrestaurang kommer att leverera en riktig matupplevelse.

I servisen möter ni Mikaela Rickberg, en glad och positiv tjej med lång erfarenhet inom service.

Vi slår upp dörrarna måndagen den 11 mars med målet att återigen driva restaurangen året runt. Att kunna erbjuda festmöjligheter så som bröllop, dopp, och födelsedagsfirande mm.

 

LUNCHMENY VECKA 11

Dagens lunch 99 kr inklusive salladsbuffé, måltidsdryck, bröd och kaffe med kaka.

Måndag 11 mars 
Laxfilé med hummersås och spenatslungad potatis Högrevsgryta med champinjoner, bacon och stött potatis

Tisdag 12 mars
Ångad torsk med ägghack, räkor, skirat smör och riven pepparrot
Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag 13 mars
Fisk & skaldjursgryta med aioli, krutonger och kokt potatis
Gremolataöverbakad kycklingfilé med het tomatsås, yoghurt och ris

Torsdag 14 mars
Kolja med brynt smör och gubbröra och dillpotatis
Pannbiff med gräddsås, saltgurka och potatismos

Fredag 15 mars
Rengbågsforell med vitvinsås och gräslökspotatismos Fläskschnitzel med rödvinsås, kryddsmör och stekt potatis

LUNCHMENY VECKA 12

Måndag 18 mars
Örtbakad sej med ratatouille och ris
Kycklingfilé med basilikasås och parmesanfräst potatis

Tisdag 19 mars
Torskfilé med picklad fänkål, saffranssås och kokt potatis
Raggmunk med stekt fläsk och rårörda lingon

Onsdag 20 mars
Stekt strömming med skirat smör, ärtor, rårörda lingon och potatismos
Högrevsgryta med chorizo och paprika samt ris

Torsdag 21 mars
Stekt laxfilé med citrongräddsås och örtpotatis
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor med sylt & grädde

Fredag 22 mars
Pankopanerad rödspätta med dansk remoulade och stekt potatis
Wallenbergare med skirat smör, ärtor och potatispuré

Inklusive : Salladsbuffé, bröd, måltidsdryck, kaffe och kaka 99 kr / st

Restaurang och Konferens
Restaurang

I vår restaurang kan vi ta emot beställningar för upp till 100 personer. Firmafest, föreningsfest eller bröllop – vi skräddarsyr din fest som du vill ha den. Restaurangen erbjuder frukost, förmiddagskaffe, lunch, eftermiddagskaffe och middag utifrån era önskemål. Både för golfare och icke golfare. Vi erbjuder även catering.

För mer information och bokning, kontakta:

Mark De Beer, krögare
E-post: info@golfkrogenakersberga.se
073-5179177

Konferens
Förlägg er dagkonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår vackra golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor och den konferensutrustning ni behöver. Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill ordnar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.

För mer information och bokning kontakta:

Anne Backman
Telefon: 08-54069170, tryck 2 för kansli
E-post: kansli@akersbergagk.se