Vill du vara med och spela med ONSDAGSKLUBBEN i år?

Onsdagsklubben spelar tävlings golf varje onsdag med start mellan 13.00 och 15.00 och avslutar kvällen med en gemensam trevlig middag och prisutdelning. Detta är t.v. inställt p.g.a. pandemin MEN matchspelet startar i början på maj, se mer information nedan.

• Onsdagsklubben är öppen för alla manliga fullvärdiga-, års- och vardagsmedlemmar i ÅbGK
  • Vi kommer spela ett i dagsläget okänt antal omgångar i säsongsspelet från olika tees i A- och B-klass
    De 7 bästa nettoresultaten räknas ihop
    Uppdelning i A- och B-klass brukar bli vid spel HCP 18 (bestäms under april)
    Spelprogrammet kommer att skickas ut inom kort
  • Smygstart redan i april – om banan är öppen
  • Första riktiga omgången den ??/?j med middag. Första start kl 13:00
  • Starttid – varje onsdag kl 13.00 (i september 12.30). Reserverad starttid 13:00 – 14:50
  • Anmälningsavgiften är oförändrad 500 kr för seriespelet och 150 kr för matchspelet
  • Betalning görs till Åkersberga Golfklubb – bankgiro 5856-5193
    Ange ditt golf-id och OK-seriespel (500kr) eller OK-serie+matchspel (650kr)
    Betala senast 15 april. Alla avgifter går oavkortat till priser
  • Anmälan och betalning till varje onsdagstävling görs i GIT. Avgiften är 130 kr för middag och dagens priser.
    Anmäl dig senast kl 17:00 tisdag (dagen före)
    Betalning kan även göras i receptionen (kort/kontant). Ingen betalning med swish !
  • Matchspelet lottas i början av maj när vi vet hur många som är med.  NYHET – Gruppspel och Vinnarstege

Onsdagsklubbens kommitté består av

• Ordförande Ulf Jansson
    Sköter det administrativa, lottar i GIT, medlemskontakter. Tävlingsledare.
  • Ordningsman och vice tävlingsledare Bosse Nystedt
    Sköter längsta drive, närmast hål,  ansvarar för matchspelet. Tävlingsledningen.
  • Resultatansvarig Björn Myrvold
    Sköter den sammanlagda resultat tabellen.  Ingår i Tävlingsledningen.
  • Webmaster Christian Thunberg

Om du är intresserad att vara med skicka ett mail till
onsdagsklubben@tipcon.se med namn och golf-id så får du mer information

Välkommen