BOKA STÄLLPLATS

Information

Vi har 6 uppställningsplatser på gräs för husbilar och husvagnar på vår parkering här på Åkersberga GK.

Samtliga platser ger dig tillgång till el och färskvatten.
Vi har inte möjlighet till tömning av toalett eller gråvatten.

Uppställningsplatserna ligger ca 100 meter från klubbhus och omklädningsrum.
I omklädningsrummen finns det tillgång till både dusch och handdukar.

På klubbens restaurang serveras det dagens rätt mellan 11.00 – 15.00 men det finns naturligtvis även en á la carte meny.
Vi har också öl- och vinrättigheter.

Bokningsvillkor

Betalning sker till Åkersberga GK med kort vid ankomst. Bokning som ej avbokats debiteras i sin helhet via faktura + 45 kr i faktureringsavgift. Incheckning sker från 15.00 Utcheckning sker senast 14.00

För om- eller avbokning kontakta klubben på kansli@akersbergagk.seeller telefon: 08-540 691 70

Vi förbehåller oss rätten att kunna flytta ekipage mellan ställplatser då fullbokat läge föreligger.

Har du starttid på förmiddagen ber vi dig flytta ditt ekipage till den vanliga parkeringsplatsen innan du slår ut.

200 kr/natt kostar det för golfare och 300 kr/natt för campare.

Ange ditt Golf-id vid bokning för att erhålla rätt pris.

OBS! Ställplatsgäster erhåller 40% rabatt på en greenfeerunda.