Välkommen

Vi erbjuder olika typer av medlemskap för vuxna, ungdomar och barn. För dig som spelar mycket är årsmedlem och juniormedlem ett bra alternativ. Spelar du mindre kanske vardagsmedlem eller flexmedlem passar bättre. Greenfeemedlemskapet är ett prisvärt alternativ för dig som vill ha ett medlemskap i en golfklubb och betala greenfee varje gång du spelar.

Medlemskapet på vår 4-hålsbana har vi skapat för att underlätta insteget till golfen för nya spelare och för golfare som uppskattar spel på en kortare bana som håller samma höga standard som vår 18-hålsbana. Vi har även ett kursmedlemskap där det ingår en nybörjarkurs.

Ansök om medlemskap i formuläret

Medlemskategorin ”ÅRSMEDLEM” är för stunden fulltecknad. Du kan ställa dig i kö via vårt kansli. Kontakta oss på kansli@akersbergagk.se. Det kan också finnas möjlighet att köpa eller hyra en spelrättsaktie som ger dig spelrätt under 2021. Om det finns, publiceras de på sidan MEDLEMSINFO.

ÅrsmedlemJuniormedlemVardagsmedlemFlexmedlemGreenfeemedlemKursmedlemKorthålsmedlem

Betalningssätt
    FakturaAutogiro