PADEL

Padel på golfklubben

Det låter kanske konstigt, men golf är inte allt här i livet. För att våra spelare ska kunna aktivera sig ännu mer på vår bana har vi från och med maj i år en toppmodern padelbana på vårt område. Alla är välkomna att spela och boka tider.

Om banan

I anslutning till vår parkering i natuskönt läge öppnar Åkersberga Golfklubb en padelbana lördagen den 15 maj. Banan har belysning så att spel även kan ske under kvällar. Padel är Sveriges just nu snabbast växande sport, och gör att vi förstärker vår position som en fritidsanläggning öppen för alla!

Banan är bokningsbar via appen Matchi mellan 07:00-23:00 alla dagar i veckan. I vår golfshop finns bollar till försäljning samt uthyrning av racketar under dessa tider:
Måndag-Torsdag 07:45-18:00
Fredag-Söndag 07:45-17:00
Du kan alltså inte hyra racket längre än fram till 18:00 måndag-torsdag samt fram till 17:00 fredag-söndag.

Priser:

SEPTEMBER DEAL
ALLA TIDER UNDER SEPTEMBER 250 KR/H

Banhyra gäster:
350 kr/h
Banhyra medlem Åkersberga GK:
300 kr/h

Är du medlem i Åkersberga Golfklubb och vill ha medlemsrabatt vid bokning av vår padelbana? Skicka då ett mail till klubbchef@akersbergagk.se.