PADEL

Padel på golfklubben

Det låter kanske konstigt, men golf är inte allt här i livet. För att våra spelare ska kunna aktivera sig ännu mer på vår bana har vi från och med maj i år en toppmodern padelbana på vårt område. Alla är välkomna att spela och boka tider.

Om banan

I anslutning till vår parkering i natuskönt läge öppnar Åkersberga Golfklubb en padelbana lördagen den 15 maj. Banan har belysning så att spel även kan ske under kvällar. Padel är Sveriges just nu snabbast växande sport, och gör att vi förstärker vår position som en fritidsanläggning öppen för alla!

Banan är bokningsbar via appen Matchi mellan 07:00-23:00 alla dagar i veckan. I vår golfshop finns bollar till försäljning samt uthyrning av racketar under dessa tider:
Måndag-Torsdag 07:45-18:00
Fredag-Söndag 07:45-17:00
Du kan alltså inte hyra racket längre än fram till 18:00 måndag-torsdag samt fram till 17:00 fredag-söndag.

Priser:

SEPTEMBER DEAL
ALLA TIDER UNDER SEPTEMBER 250 KR/H

Banhyra gäster:
350 kr/h
Banhyra medlem Åkersberga GK:
300 kr/h

Är du medlem i Åkersberga Golfklubb och vill ha medlemsrabatt vid bokning av vår padelbana? Skicka då ett mail till klubbchef@akersbergagk.se.

Åkersberga Padel Series 2021

Nu öppnar vi upp anmälan till Åkersberga Padel Series 2021!

Vi har plats för 8 st lag, spelnivå 4-5 på Matchi, för seriespel hos oss under veckorna 33-36. Alla matcher kommer ligga kvällstid på tisdagar och torsdagar, där alla lag spelar både tisdag och torsdag.

Alla lag är garanterade 7 st seriematcher.

4 st lag går till semifinal tisdagen den 14 september. Grand final torsdagen den 16 september. Fint pris till vinnande lag!

Aktuell tabell och resultat uppdateras efter varje omgång här på vår hemsida.

Spelformat:
Hemmalag står för bollar
5 minuter uppvärmning
55 minuter match
Matchen spelas i bäst av tre set. Lagen får ett poäng per vunnet set. För set som inte hunnit spelas klart delas poängen mellan lagen.

Frågor: klubbchef@akersbergagk.se

Pris och anmälan:

995 kr/person inklusive ett 3-pack Black Crown padelbollar/person.
Max 8 lag! Först till kvarn!

Anmälan sker här: https://ui.mdlnk.se/Surveys/c6004f2f-3919-4f50-8672-d8be0e76b307