PADEL

Padel på golfklubben

Det låter kanske konstigt, men golf är inte allt här i livet. För att våra spelare ska kunna aktivera sig ännu mer på vår bana har vi från och med maj i år en toppmodern padelbana på vårt område. Alla är välkomna att spela och boka tider.

Om banan

I anslutning till vår parkering kommer Åkersberga Golfklubb öppna en padelbana med preliminär öppning 1 maj. Banan kommer ha belysning så att spel kan ske under kvällar. Padel är Sveriges just nu snabbast växande sport, och gör att vi förstärker vår position som en fritidsanläggning öppen för alla!

Banan kommer vara bokningsbar via appen Matchi mellan 06:00-22:00 alla dagar i veckan. I vår golfshop kommer det finnas bollar till försäljning samt uthyrning av racketar.

Priser:

Banhyra gäster:
400 kr/h
Banhyra medlem Åkersberga GK:
300 kr/h