PADEL

Padel på golfklubben

Det låter kanske konstigt, men golf är inte allt här i livet. För att våra spelare ska kunna aktivera sig ännu mer på vår bana har vi numera en toppmodern padelbana på vårt område. Alla är välkomna att spela och boka tider.

Om banan

Banan är en dubbelbana utomhus och har belysning så att spel även kan ske under kvällar. Padel är Sveriges just nu snabbast växande sport, och gör att vi förstärker vår position som en fritidsanläggning öppen för alla!

Banan är bokningsbar via appen Matchi mellan 07:00-23:00 alla dagar i veckan. I vår golfshop finns bollar till försäljning samt uthyrning av racketar under dessa tider:
Måndag-Torsdag 07:45-18:00
Fredag-Söndag 07:45-17:00
Du kan alltså inte hyra racket längre än fram till 18:00 måndag-torsdag samt fram till 17:00 fredag-söndag.

Alla barn och ungdomar upp till 21 år lånar racket gratis under golfshopens öppettider!

Priser:

Banhyra: