FÖRETAG

Välkommen som partner

Bli samarbetspartner till Åkersberga Golfklubb och få möjlighet till exponering mot våra medlemmar och gäster. Varje år spelas mer än 35000 golfrundor på vår golfbana och vårt träningsområde, 4-hålsbana och golfkrog är mycket populära för både medlemmar och gäster. Ni får också tillgång till vår vackra golfbana för spel med prospects, kunder eller anställda. Våra partnerpaket börjar på 10 tkr. Vi hittar ett paket som passar just ditt företag. Välkommen att kontakta klubbchef Peter Wissinger på klubbchef@akersbergagk.se eller telefon 0708-680676.

Kontakt

För mer info och bokning:

Anne Backman, Kansli

E-post: kansli@akersbergagk.se
Telefon: 08-540 691 70

Middag med putt

Lägg företagets vår- eller sommaraktivitet på Åkersberga Golfklubb. Vi samlar din grupp för en kort instruktion om golfputtning. Sedan anordnar vi en lättsam putt-tävling för ditt företag där alla kan vara med oavsett förkunskaper. Efter putt-tävlingen samlas alla i restaurangen och avnjuter en härlig två-rätters meny i vacker omgivning.

Konferens & event

Förlägg er dagskonferens på Åkersberga Golfklubb. I vacker natur med utsikt över vår golfbana har vi vårt välutrustade konferensrum med wifi, projektor, whiteboards, blädderblock m m. 

Vi ordnar med fika och måltider under dagen. Om ni vill arrangerar vi en lättsam putt-tävling som bensträckare där alla kan vara med oavsett förkunskaper.