Åkersberga GK är nu inne i slutfasen av vårt projektarbete med Vision 50/50. Arbetet med Vision 50/50 är egentligen något vi aldrig kommer bli klara med, men det kommer ske i andra former framöver.

Vision 50/50 är Svenska Golfförbundet stora satsning på jämställdhet, där Åkersberga Golfklubb varit med som första Stockholmsklubb i detta spännande projekt! Arbetet har varit väldigt nyttigt och gett oss massor av nya intryck och utmaningar att arbeta med i vår verksamhet framöver! I samband med klubbens årsmöte den 25 april så kommer Åkersberga Golfklubb tilldelas diplom från Svenska Golfförbundet för vårt arbete inom Vision 50/50.

En hel del projekt har genomförts inom ramen för Vision 50/50, och mer är på gång framöver!

– Byggnation av tee 39.
– Marknadsföring specifikt riktad mot kvinnor.
– Sällskapsronden, social golf utan tävling.
– Restaurang, anpassning av sortiment och menyer.
– Mentorsverksamhet, test för att ersätta fadderverksamheten.
– Teeskyltar/Soffor, översyn för tee 39/45.
– Teeplattor tee 39.
– Prova på golf för mammor.
– Enkät klubbtävlingar kvinnor.
– Vision 50/50, synlighet på klubb.
– Hur börja med golf, film.
– Aktiviteter riktade mot medlemmar med hcp 99.