Vi har under 2020 upplevt en fantastisk golfsäsong med en efterfrågan som varit högre än på många, många år! Detta är givetvis oerhört kul, men vi vet också att det ibland varit ont om lediga starttider.
Nu tar vi krafttag för att få fram flera lediga starttider, detta är vad vi gör framöver:
– ALLA MEDLEMMAR FÅR NU HA TVÅ ST BOKADE VARDAGSTIDER + EN HELGTID BOKAD ÅT GÅNGEN!
Vi har tidigare i år haft restriktionen en vardagstid + en helgtid.
– VI SKAPAR FLER BOKNINGSBARA TIDER 2021! Reception/Golfshop kommer att öppna redan 07:00 på helger från 2021, och vi funderar på att lägga alla starttider mellan 05:00-21:00 som bokningsbara i förväg. Då slipper vi en krånglig hantering kring bollrännan.
– VI HAR SAGT UPP AVTALET MED GOLFHÄFTET!
Personer som innehar Golfhäftet har under 2019 och 2020 kunnat spela en gång till halv greenfee på vardagar. Detta har varit en bra marknadsföring som lockat en hel del gästspelare. Nu tar vi bort denna möjlighet till 2021.
– VI HAR SAGT UPP SPELAVTALET MED VALLENTUNA GK!
Under flera års tid har vi haft en affärsuppgörelse med Vallentuna GK där de köpt sig en begränsad spelrättighet på vår bana. Det avtalet är nu uppsagt till 2021.

Vi sätter ALLTID våra medlemmar i första hand.❤⛳

 

Bilden kan innehålla: himmel, gräs, träd, utomhus och natur