Åkersberga Golfklubbs vinterserie

Datum: 18 januari, 2024

Hej alla medlemmar,
Vi kan inte riktigt hålla oss – kan du? När suget efter golfen inte ger med sig är det dags att fortsätta spela när vi nu lanserar premiäromgången för Åkersberga Golfklubbs vinterserie.

Vinterserien har tre deltävlingar – december, januari och februari, och spelas på valfri Trackman simulator (på TeeRoom i Svinninge har du som medlem rabatt). Du anmäler dig som vanligt på Min Golf.

Vinterserien December (St Andrews Old Course) – Anmäl här
Vinterserien Januari (Barsebäck Ocean Course – Anmäl här
Vinterserien Februari (Adare Manor – Ryder Cup 2027) – Anmäl här

För att du ska kunna vara med behöver du ladda ner Trackmanappen till din telefon och skapa ett konto som du anger vid tävlingsanmälan. Du får då en inbjudan till tävlingen och sen är det bara att slå ut. Du får spela upp till 3 rundor på varje tävling, varav den bästa räknas. Vinterserien spelas med hcp (din hcp i Min Golf) och auto-puttning (1-3 puttar beroende på hur långt ifrån hål du är på green.) Varje tävling pågår under hela månaden och du väljer själv, var och när du spelar. Det är riktigt kul att spela simulatorgolf. Anmäl dig och hela kompisgänget. Vem vinner? Leaderboarden uppdateras löpande i appen och hela anmälningsavgiften går oavkortat till priser.